1 camera, complex Elitonia Gardens 2, folosinta pe tot parcursul anului, pret top, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 6594
Arie 32 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 200 € per an
Condiție Liber
Oferta de top! Va oferim un apartament confortabil in complexul Elitonia Gardens 2 din Ravda, Bulgaria. Suprafata apartamentului este de 1 camera, suprafata totala este de 32 m2 si este situat la etajul trei din patru etaje. Dispunerea apartamentului este un hol de intrare, un living cu o chicinetă și o zonă de relaxare, o baie cu toaletă și un balcon. Apartamentul este situat intr-un complex minunat cu piscina, zona de relaxare, gradina superba, receptie, loc de joaca pentru copii, parcare, pavilioane elegante, alei, fantana. Terenurile sunt complet imprejmuite.Distanța de la plajă este de doar 600 de metri, toate facilitățile sunt de asemenea la câțiva pași. Taxa de întreținere este de 200 EUR pe an.
Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.
Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.
În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.
Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului pe care l-ai ales.
Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe litoral. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
32 m2
Suprafață utilizabilă
28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
70 m
Restaurant
20 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
30 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00