1 camera in bloc rezidential, centrul Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9562
47,900 €
Arie 45 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 550 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu 1 dormitor complet echipat, cu o suprafață totală de 45 m2, situat la parterul unei case rezidențiale din Ravda, Bulgaria. Amenajare living cu chicinetă, baie cu toaletă. Casa rezidențială este situată în centrul orașului, în apropiere de biroul municipal. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Există o mulțime de restaurante de diferite tipuri, cafenele, magazine și o promenadă centrală pietonală. Distanța până la plajă este de 550 de metri. Parcare rezervată pentru proprietari la case.

Casă fără taxă de întreținere!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
40 m2
Parcare
Da
Magazin
940 m
Medic
150 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00