1 cameră în complexul Amadeus 5, Top price, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8840
28,900 €
Arie 30 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 900 m
Taxă pentru servicii 100 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu 1 dormitor de 30m2, situat la parterul înălțat din șase etaje în complexul privat Amadeus 5 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajare: chicinetă cu zonă de odihnă, baie cu toaletă. Complexul în care este situat apartamentul se află la doar 900 de metri de o plajă frumoasă, cu nisip. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în complex: grădină cu zonă de relaxare, terasă, restaurant, fitness, mini-market, coafor, coafor, cosmetică, loc de joacă pentru copii, program de divertisment de seară, parcare,
Taxa de întreținere este de 100 € pe an.
Preț foarte bun! Recomandat!
Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
30 m2
Suprafață utilizabilă
26.4 m2
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
370 m
Medic
80 m
Cafenea
230 m
Restaurant
110 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
100 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00