1 cameră în complexul Sunny Victory, la 200 m de plajă, preț și locație de top, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8451
45,000 €
Arie 42 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 300 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament cu 1 dormitor de 42m2, situat la etajul al doilea din șase etaje în complexul "Sunny Victory" pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon cu vedere la piscină.
Complexul Sunny Victory este situat în partea de nord a Sunny Beach, aproape la granița cu Sveti Vlas. Plaja elegantă de nisip se află la 200 de metri distanță, la distanță de mers pe jos de toată infrastructura necesară pentru recreere și ședere, magazine, restaurante, promenadă.
Infrastructura complexului: piscină, zonă de relaxare, parcare, pază 24h.
Taxa de întreținere este de 300 € pe an.
Apartamentul este foarte potrivit pentru închiriere!
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
42 m2
Suprafață utilizabilă
36 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00