1 cameră în frumosul complex Romans Marine, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9211
Arie 28 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu 1 dormitor de 28,8 m2, situat la etajul al doilea din cele șase etaje ale complexului de lux, de tip boutique, Romans Marine de pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilier și echipamente. Amenajarea este living cu chicinetă, baie cu toaletă, balcon. Distanța până la plajă este de 350 de metri. Complexul Romans Marine, în care este situat apartamentul, este un complex închis de lux de clasă superioară și oferă toate facilitățile, divertisment și servicii de înaltă calitate. Acesta este situat în partea de sud a stațiunii Sunny Beach, într-o zonă liniștită și la mică distanță de Nessebar. Complexul este dezvoltat la o înălțime de șase etaje, cu două clădiri, fiecare cu zone comune finisate luxos și un lift hidraulic liniștit. Arhitectura este frumoasă, cu elemente distinctive de pe Riviera Franceză, în armonie confortabilă cu vegetația mediteraneană și peisajul local. Complexul oferă o atmosferă plăcută și este deschis pe tot parcursul anului, fiind potrivit atât pentru o locuință permanentă, cât și pentru o vacanță de vară perfectă. Infrastructură și facilități în complex:

recepție

piscină olimpică în aer liber;

piscină în aer liber pentru copii;

restaurant cu terasă;

fitness în aer liber;

parc cu peste 35 de specii diferite de copaci;

bar în aer liber;

loc de joacă și zonă de joacă cu animatori;

serviciu de spălătorie;

internet gratuit (în hol și la recepție);

pază pe tot parcursul anului;

darts și tenis de masă;

închiriere de mașini;

servicii turistice;

parcare;

Taxa de întreținere este de 400 € pe an.

Aproape de complex:

aqua park;

centru SPA -saună / baie turcească / baie rusească / zonă de relaxare;

supermarket;

farmacie;

birou de schimb valutar;

stații de autobuz;

Recomandat!

Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii vor găsi, de asemenea, ceva de făcut, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
28 m2
Suprafață utilizabilă
25.35 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
760 m
Cafenea
240 m
Restaurant
40 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00