1 cameră într-o casă rezidențială fără taxă de întreținere, centrul orașului Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9559
56,300 €
Arie 53 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 550 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament de 1 cameră, cu o suprafață totală de 53,37m2, situat la etajul 2 într-o clădire rezidențială din Ravda, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă, baie cu WC și două balcoane. Casa rezidențială este situată în centrul orașului, în apropiere de biroul municipal. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Există multe restaurante de diferite tipuri, cafenele, magazine și o promenadă centrală pietonală. Distanța până la plajă este de 550 de metri. Parcare rezervată proprietarilor la case.

Casă fără taxă de întreținere!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
53 m2
Suprafață utilizabilă
46.97 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
940 m
Medic
150 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00