1 dormitor de lux, complex perfect întreținut, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9716
60,500 €
Arie 37 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 15 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare apartament cu 1 dormitor de 37m2, situat la parterul a șase etaje, în complexul de lux Sweet Homes 3 pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă și zonă de dormit separată, baie cu toaletă, balcon. Prețul include mobilier și echipamente.

Complexul în care este situat apartamentul este luxos și elegant, perfect întreținut. Este în uz pe tot parcursul anului, potrivit pentru locuire permanentă, pentru recreere și pentru închiriere. Distanța de la plajă este de 400 de metri, toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos. Piscină interioară încălzită, terenuri perfect întreținute, verdeață, plante exotice sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor,

SPA mare

Jacuzzi în interior

Colț pentru copii cu animator

Piscină mare în aer liber în formă de perlă cu multe cercuri de hidromasaj

Piscină pentru copii

Loc de joacă pentru copii

Peștera comorilor

Labirint verde

Perete de cățărare pentru copii

Zone de recreere exterioare și interioare cu foișoare

Zone panoramice pe acoperișuri

Grătare

Securitate și supraveghere video în complex 24 de ore pe zi

Internet în tot complexul

TV prin satelit

Parcare

Taxa de întreținere este de 15 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
37 m2
Suprafață utilizabilă
32.56 m2
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00