2+1 venit garantat și cash back în timpul construcției

Trikomo, Cipru – ID 6807
182,000 €
Arie 91 m2
Dispoziție 2 + 1 camere
Etaj 1/9
Mare 300 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul
Sunteți interesat de un randament garantat de 8% și de un cash back de 6% pe an în timpul construcției? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit. Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, noi suntem agenții dezvoltatorului, dumneavoastră cumpărați direct de la vânzător.

Suntem la fața locului și vă putem oferi toate proiectele potențiale de pe insulă. Vă putem ajuta să vă îndrăgostiți de perla Mediteranei, Cipru.

Vă prezentăm o mare oportunitate de investiție de la partenerul nostru de lungă durată în această frumoasă stațiune aproape de plajă.

Prețul acestui apartament de 2+1 în cadrul celui mai potrivit plan de plată este de 182000 €. Vă vom sfătui cum să economisiți cât mai mult din resursele proprii datorită sistemului cash back și a posibilității de a beneficia de mobilier gratuit la anumite unități.

Randamentul garantat de 8% este pentru o perioadă de maxim 3 ani - vă rugăm să ne contactați pentru a afla condițiile de returnare garantată.
Acesta este partenerul nostru de lungă durată și, prin urmare, cunoaștem condițiile reale de finanțare pentru acest proiect.

Dezvoltatorul este mândru să introducă un card de membru care permite clienților să se bucure de privilegii și beneficii unice în toate proiectele dezvoltatorului, acesta include accesul la infrastructura dezvoltatorului și reduceri de 10% în restaurante + alte beneficii.

La numai 300 de metri de plajă
Parc acvatic uriaș cu tobogane de apă pentru toate vârstele!
Restaurantul "Azul" oferă mâncăruri delicioase, deserturi și cocktailuri
Sporturi nautice - excursii cu schi nautic, scufundări, SUP surfing și multe altele
Piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare
Piscină interioară încălzită cu saună și jacuzzi
Săli de masaj cu terapeuți profesioniști și diverse tratamente
Centru de fitness complet echipat

Cheltuieli în plus față de: TVA, utilități, indemnizație pentru infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice.
Pentru prețul total și procedură, vă rugăm să ne contactați.

Noi am fost primii care v-am oferit posibilitatea de a investi în proprietăți în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră. Alegeți-vă partenerul cu atenție, vă va economisi mult timp și bani.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
9
Dispoziție
2 + 1 camere
Arie
91 m2
Suprafață utilizabilă
89 m2
Terasă
25 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
22 km
Cafenea
360 m
Restaurant
70 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00