2 camere, 600m de la plajă, Complex Nautilus Club, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6283
48,000 €
Arie 44 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 440 € per an
Condiție Liber
Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 44m2, situat la etajul 2 din 6 etaje în complexul Nautilus Club de pe Sunny Beach. Apartamentul este compus din: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon.
Complexul privat "Nautilus Club" este situat la 600 de metri de plaja din Sunny Beach. Zona este liniștită, cu o infrastructură bună. În apropiere se află magazine, stație de autobuz, centru.
În complex sunt disponibile pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:
Piscină pe acoperiș
Parcare pentru 16 mașini
Zonă verde
Recepție
Taxa de întreținere este de 440 € pe an.
Ofertă excelentă potrivită pentru recreere și pentru închiriere!
Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.
În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților pe care le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate la data promisă.
În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dumneavoastră și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dumneavoastră și contribuim la îmbunătățirea situației economice prin investirea bună a banilor dumneavoastră.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.
Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări din UE.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.


Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
44 m2
Suprafață utilizabilă
38 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
150 m
Medic
650 m
Cafenea
110 m
Restaurant
70 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
410 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00