2 camere aproape de plajă și de portul de agrement, GT Sky Holiday complex, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8770
72,600 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim în atenția dumneavoastră un apartament frumos de 2 camere, cu o suprafață de 58m2. Apartamentul este situat la etajul al doilea din patru etaje în complexul GT Sky Holiday din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere la mare. Complexul GT Sky Holiday Apartments este situat la 300 de metri de mare și oferă o piscină în aer liber, o zonă de relaxare, un restaurant cu bar, pază 24 de ore pe zi, închiriere de mașini și biciclete și un serviciu de transfer, la un cost suplimentar. Marina Dinevi se află la 700 de metri distanță. Stațiunea Sunny Beach Sea Resort se află la 5 km, iar Nessebar este la 10 km. Aeroportul Burgas se află la 32 km.
Taxa de întreținere este de 400 € pe an.
Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
51.04 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
70 m
Medic
470 m
Cafenea
100 m
Restaurant
30 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00