2 camere complet utilate in complexul de elita Mesembria Palace de pe Coasta Insorita

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7162
Arie 42 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament in complexul de elita „Palatul Mesembria” de pe Coasta Insorita. Apartamentul are o suprafață totală de 42 mp și este situat la etajul trei din șase etaje.

Amenajare: hol de intrare, living cu chicineta, dormitor, baie cu toaleta si terasa. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Complexul Messembria Palace este situat in imediata apropiere a celei mai curate si mai mari plaje a statiunii - "Cacao Beach" si a promenadei din Nesebar. Messembria Palace este unic prin frumusețea și locația sa, un complex închis cu tot felul de facilități și divertisment care sunt inerente hotelurilor de cea mai înaltă clasă și standard la nivel mondial. Are o piscină în aer liber și interioară, o zonă de relaxare, un centru de fitness, o cafenea, un teren de fotbal și volei, un teren de minigolf și securitate 24 de ore pe zi. Taxa de întreținere este de 13 euro/m2. Distanta de la plaja este de doar 500 de metri, toate facilitatile sunt la distanta de mers pe jos.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
42 m2
Suprafață utilizabilă
36 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
200 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00