2 camere, complex de lux de clasă superioară, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9342
82,500 €
Arie 56 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 17 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament de lux cu 2 dormitoare de 56m2, situat la etajul 3 din 6 etaje, în complexul de tip boutique Anastasia Palaces de pe Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fozografiilor actuale.
Complexul de lux Anastasia Palaces, în care se află apartamentul, este situat într-o frumoasă pădure de pini, dar, în același timp, în partea centrală a Sunny Beach, la 150 de metri de stația de autobuz, în apropiere de principala stradă comercială, unde se află unele dintre cele mai elegante restaurante și baruri. Distanța până la plajă este de numai 650 de metri.
Complexul este la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:
- Piscină în aer liber pentru adulți și copii
- Jacuzzi, amplasat printre flori și copaci frumoși;
- Șezlonguri și umbrele de soare;
- O grădină exotică cu un râu printre vegetație naturală - copaci și verdeață, flori, fântâni și foișoare pentru odihnă și relaxare;
- Centru SPA
- Loc de joacă în aer liber și fitness în aer liber, printre multă verdeață;
- Lobby spațios cu zonă de recepție - decorat cu tablouri și tavan pictat manual;
- Cafenea în aer liber în stil clasic;
- Loc de joacă pentru copii
- Parcare;
- Securitate și supraveghere video în incintă 24 de ore pe zi, pe tot parcursul anului;
- Zone comune și lifturi cu un design interior unic;
Taxa de întreținere este de 17 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
49.28 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
320 m
Medic
1 km
Cafenea
440 m
Restaurant
70 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00