2 camere cu loc de parcare, în complexul Sunny Hill, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 9862
79,500 €
Arie 54 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/8
Mare 1 400 m
Taxă pentru servicii 33 € per lună
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 2 dormitoare de 54 m2, situat la etajul cinci din șase etaje în complexul Sunny Hill, Burgas, Bulgaria. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul dispune de un loc de parcare privat. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale.

Complexul este disponibil pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

Facilități în complex:

- Curte frumos amenajată

- Piscină în aer liber

- Loc de joacă pentru copii

- foișor cu grătar

- Locuri de recreere

- Facilități de fitness în aer liber

- Acces controlat

- pază 24 de ore din 24

- Parcare

Arhitectura avangardistă a clădirilor, accentuată în mod eficient de combinația de tencuieli pastelate ale fațadelor, plăci ceramice, balustrade din metal și sticlă, multă verdeață, zone de recreere și locuri de joacă în aer liber, precum și priveliștea pitorească a golfului Bourgas se numără printre principalele avantaje ale complexului.

Taxa de întreținere este de 33 € pe lună.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.

Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
8
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
47.52 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
270 m
Medic
620 m
Cafenea
610 m
Restaurant
210 m
Bar
550 m
Școală/gradiniță
600 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00