2 camere cu terasă mare, aproape de plajă, preț de top, Byala

Byala, Bulgaria – ID 9350
77,000 €
Arie 72 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 576 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament cu un dormitor la ultimul etaj al patrulea al unui complex rezidențial bine întreținut și bogat echipat, situat într-o zonă liniștită a orașului Byala, pe malul mării - aproape de strada principală, unde totul se află la distanță de mers pe jos - plaja, supermarketuri, magazine, restaurante, cafenele și alte infrastructuri. Distanța până la plajă este de numai 200 de metri. Apartamentul este format dintr-un hol de intrare luminos cu o fereastră, un living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, un dormitor, o baie cu toaletă și o terasă cu acces din ambele camere. O altă terasă panoramică mare cu intrare din camera de zi. De la ambele ferestre și de pe ambele terase se pot vedea priveliști minunate la mare și la zona interioară a complexului cu piscină și multă verdeață. Suprafața construită este de 61 m2, iar suprafața totală este de 72 m2. Apartamentul este complet mobilat și dotat cu aparate de uz casnic. În ambele camere sunt instalate aparate de aer condiționat, ceea ce permite o viață confortabilă nu numai în timpul verii.
Clădirea în care se află apartamentul este construită în formă de potcoavă și are o zonă împrejmuită bine întreținută, ceea ce creează un adevărat sentiment de intimitate față de lumea exterioară. Pe teren au fost plantați numeroși trandafiri și alți arbuști decorativi.
Complexul a fost dat în folosință în 2013 și oferă rezidenților săi următoarele facilități: piscină cu zonă de joacă pentru copii, zonă de relaxare, loc de joacă, parcare, întreținerea zonelor comune. Taxa de întreținere este de 576 € pe an.
Noi, la My property by the sea, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Orașul Byala este situat la granița dintre districtele Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la doar 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată de o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând cu începutul lunii mai și până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism maritim în toată regula. Plaja spațioasă, combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat cu 3 secole înainte de Hristos. Situl paleogeologic de la White Rocks se află într-un mic oraș. Este situat între partea nordică a plajei centrale și gura râului Alb.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
61 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
700 m
Medic
1 km
Cafenea
770 m
Restaurant
100 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
560 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00