2 camere cu terasă spațioasă și vedere la mare în centrul orașului, Byala

Byala, Bulgaria – ID 5081
73,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 900 m
Taxă pentru servicii 5 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare la etajul patru din patru etaje, situat în partea centrală a micului oraș de la malul mării Byala. Acesta este format dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă și sufragerie, dormitor, baie cu WC și o terasă spațioasă cu acces din ambele camere. De la ferestrele din camera de zi și de pe terasă se poate admira o priveliște frumoasă spre mare și oraș. Suprafața totală a apartamentului este de 80 m2, iar suprafața construită este de 69 m2. Apartamentul este complet mobilat și dotat cu tot ce aveți nevoie, inclusiv aer condiționat și electrocasnice încorporate (frigider, mașină de spălat vase, cuptor, aragaz, hotă). Pe acoperiș există o terasă panoramică imensă pentru uzul locuitorilor clădirii. Apartamentul este extrem de bine amplasat din punct de vedere al infrastructurii urbane - se află la o distanță de mers pe jos de un supermarket, magazine, cafenele, locuri de joacă, grădiniță și școală, policlinică, farmacie, biroul furnizorului de internet, plajă etc. Distanța până la plajă este de 900 de metri. Posibilitatea de a cumpăra un loc de parcare subteran. Taxa anuală de întreținere este de numai 5€/m2 pe an. Ofertă foarte bună pentru locuire permanentă și pentru închiriere. Recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, situat între două aeroporturi internaționale - 50 km. la sud de Varna și 60 km. la nord de Burgas. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje largi de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este o regiune curată din punct de vedere ecologic și un centru de vinificație ale cărui tradiții datează din trecutul antic. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
69 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
330 m
Medic
700 m
Cafenea
4 km
Restaurant
230 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
280 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00