2 camere cu vedere frumoasă la mare, prima linie, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 8775
Arie 64 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 230 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un frumos 2 camere cu vedere frumoasă la mare în prima linie, suprafața totală este de 64 m2. Apartamentul este situat la etajul patru al unei clădiri cu lift în complexul Rich 3 din Ravda, Bulgaria.

Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere frumoasă la mare. Proprietatea are o locație unică- la doar 100 de metri de plajă. Încălzirea și răcirea sunt asigurate de aer condiționat. În complex sunt la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: piscină cu zonă de relaxare, teren frumos, bine îngrijit, pază 24h, parcare. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Burgas la 22 km distanță. Complexul oferă un serviciu de transfer plătit către aeroport.

Proprietatea este potrivită atât pentru uz propriu, cât și pentru închiriere. Taxa de întreținere este de numai 450 BGN, aproximativ 230 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
64 m2
Suprafață utilizabilă
56.32 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
640 m
Cafenea
390 m
Restaurant
20 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
560 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00