2 camere cu vedere frumoasă la mare, Sunset Beach Resort, Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 8126
Arie 91 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 7/7
Mare 20 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oportunitate de investiții! Vă oferim un apartament frumos în prima linie la mare, în complexul luxos de 5* Sunset Resort, în Pomorie, Bulgaria. Complexul în care este situat apartamentul se află la doar 15 km de Aeroportul Internațional Burgas și la 20 km de al doilea oraș ca mărime de pe coasta Mării Negre -Burgas. Complexul este situat la 20 de metri de o plajă lungă de nisip. Apartamentul cu 2 dormitoare pe care îl oferim în acest complex are o suprafață totală de 91,73 m2 și este situat la etajul șapte. Dispune de: chicinetă cu living, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere frumoasă la mare. Apartamentul este situat în clădirea Eta.

Complexul este de primă clasă, cu o suprafață totală de 115 000 m2. În apropierea complexului se află una dintre cele mai bune crame din Bulgaria. Microclimatul unic al regiunii este menținut de 1.500 de metri pătrați de plantații de smochine, mere paradis și kiwi.

Pe teritoriul complexului există 5 restaurante tematice à la carte - Grillhouse, restaurantul de pește Mediteraneo, restaurantul francez, restaurantul Asia și restaurantul italian Venice, un total de 9 cafenele cocktail, inclusiv un piano bar, vitamin bar și lounge vienez, 2 baruri la piscină, animație și diverse evenimente de divertisment.

Complexul oferă alte 4 piscine în aer liber cu secțiuni integrate pentru copii, tobogane și atracții acvatice pe o suprafață de 3500 m², o piscină interioară de dimensiuni olimpice, un centru spa și de wellness de 1000 m² (saună bio, saună cu plante, finlandeză, infraroșu), baie de aburi, hammam, laconium, jacuzzi, zone de relaxare, ayurveda, masaj facial și corporal, masaj cu pietre calde - masaj al spatelui cu pietre vulcanice fierbinți, tratamente cu nămol marin vindecător), sală de gimnastică, bowling, bocce, gimnastică în apă , stretching, bodywork (aerobic), polo pe apă, darts. Pe plaja adiacentă, lungă de 400 m, există posibilități pentru sport - volei pe plajă, bărci cu pedale, deltaplanorism. Umbrele de soare, șezlonguri și prosoape - gratuite la piscine și plătibile pe plajă.

Pentru copii: piscină exterioară pentru copii, piscină interioară pentru copii, pătuț, cărucior, monitor pentru copii (contra cost), scaune înalte în restaurant, animație pentru copii, club pentru copii (3 - 12 ani).

Fiecare clădire are o recepție separată, 3 garaje subterane, bancomat, cabinet medical, sală de internet, sală de joacă pentru copii, salon de înfrumusețare, coafor, magazine, parcare, schimb valutar, centru de afaceri, săli de conferințe.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Pomorie este unul dintre locurile mai liniștite. Este un oraș vechi, datând din secolul al IV-lea î.Hr. Aspectul lui Pomorie amintește de Nessebar din apropiere. Partea sa veche se află, de asemenea, pe o peninsulă, deși nu la fel de îngustă ca cea a Nessebarului. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un incendiu de proporții, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul se află la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 de Burgas. În oraș se află, printre altele, faimoasele băi de nămol curative, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă în apropierea lacului Pomorie. Băile au puteri vindecătoare și ajută împotriva bolilor sistemului musculo-scheletic, sistemului nervos și eczemelor. Acest orășel a făcut avere prin exportul de sare și de vinul sec aromat "Pomoriiski Dimjat". Există, de asemenea, specii rare de păsări, cum ar fi ciocârliile și cormoranii, care frecventează fâșia lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde principala porțiune de patru kilometri a plajei Pomerania, care separă faimoasele saline locale de marea liberă. Ca o raritate, veți vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de la malul mării este zona pietonală plină de viață, care trece prin parcul verde. Aici veți găsi multe restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o clinică. Avantajul acestui oraș este legătura convenabilă cu plaja Sunny Beach și cu orașul istoric Nessebar, aflate în apropiere. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. În mod neobișnuit, partea mai retrasă a plajei formează practic un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află chiar dincolo. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până la centrul vechi al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, urmați plaja mai la nord, departe de hotelurile locale. Cu cât mergeți mai departe, cu atât veți vedea mai puțini oameni pe plajă. Cea de-a doua plajă este mai mică și se află la sud de stațiune. Este mai liniștită, mai îndepărtată de centru, cu stânci pe alocuri. Dar veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici veți găsi nisip negru și nămol vindecător. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plajă, contra cost, iar pe plajă se oferă o gamă largă de sporturi nautice.

În apropiere de Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află Mănăstirea Sfântul Gheorghe, cu grădinile sale îngrijite, precum și mormintele și mausoleul Pomeranian. În Lacul Pomorie se extrage sare, aproximativ 30.000 de tone anual. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului estival, în Pomorie au loc zeci de concerte, spectacole de teatru, festivaluri. Există și expoziții, așa că iubitorii de cultură nu vor lipsi. În oraș se află două biserici bine conservate din secolele XVIII și XIX. Chiar în centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe, din secolul al XVII-lea, cu faimosul său basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomorie (Lacul Anhialo), în apropierea căruia a fost construit un sanatoriu balnear care folosește băi de nămol. Această metodă de vindecare este cunoscută aici încă din antichitate și a fost folosită pe scară largă și de bizantini. 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo, cu plajele sale frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală Lacul Atanassov, care formează o lagună mare la sud de Sarafovo. În apropierea orașului, la campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracilor și mormintele din secolele III-IV. Nu trebuie ratat Nessebar. Există un serviciu regulat de autobuz spre Burgas, precum și transportatori privați de bărci. Vița de vie prosperă pe pantele însorite din jurul orașului. Producția locală de vin este una dintre cele mai bune și mai respectate din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri bine cunoscute și care nu au fost încă vândute, cum ar fi Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, de asemenea, descrisă pe bună dreptate ca fiind una dintre cele mai bune din Bulgaria.

O vacanță în acest oraș pitoresc îi va încânta pe iubitorii de natură frumoasă, spa-uri curative, vin bun și nisip negru.

Numărul etajului
7
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
91 m2
Suprafață utilizabilă
72 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
180 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
750 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00