2 camere cu vedere la mare, aproape de plajă, complex frumos, Byala

Byala, Bulgaria – ID 7767
50,000 €
Arie 66 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament mobilat cu 2 camere cu o suprafață totală de 66 m2, suprafața construită este de 61 m2, situat la 350 de metri de plaja de nisip și tobogane de apă în orașul de coastă Byala. Apartamentul este situat la primul etaj din cinci, într-o clădire cu lift și este format din hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor separat, baie și terasă. Apartamentul este complet mobilat și utilat, inclusiv aer condiționat în ambele camere. Pe teritoriul complexului există o parcare, precum și o zonă de relaxare cu o piscină și șezlonguri. Apartamentul se află la distanță de mers pe jos de plajă, magazine, restaurante etc. elemente ale infrastructurii orașului. Prețul include mobilier și echipamente

Taxa de întreținere este de numai 9€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Organizăm închirieri și gestionarea proprietăților pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Byala este un centru administrativ în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, situat între două aeroporturi internaționale - 50 km. la sud de Varna și 60 km. la nord de Burgas. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje largi de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este o regiune curată din punct de vedere ecologic și un centru de vinificație ale cărui tradiții datează din trecutul străvechi. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
66 m2
Suprafață utilizabilă
61 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
570 m
Medic
1 km
Cafenea
4 km
Restaurant
90 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00