2 camere cu vedere la mare, complex de 5* Marina Cape, Aheloy

Aheloy, Bulgaria – ID 9649
62,700 €
Arie 91 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un frumos 2 camere, cu o suprafață totală de 91 m2, situat la etajul al doilea din șase etaje într-un complex privat de 5 * Marina Cape în Aheloy, Bulgaria. Amenajarea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și un balcon spațios cu o priveliște frumoasă. Complexul Marina Cape este situat pe prima linie a stațiunii balneare Aheloy. (la 20 m de plajă) Complexul luxos și confortabil are o plajă privată, iar combinația de vedere impresionantă la mare, servicii de calitate și divertisment poate satisface cele mai înalte cerințe ale oricărui iubitor de frumusețe și confort. Complexul este deschis pe tot parcursul anului. Există un complex mare, părți ale complexului sunt conectate prin căi liniștite, parcuri de flori și pomi fructiferi.

În complex veți găsi:

- piscine și tobogan cu apă

- cafenele și restaurante

- centru SPA cu saună, baie turcească, detoxifiere cu ioni, jacuzzi

- sală de gimnastică modernă și funcțională

- asistență medicală

- centru pentru copii, bowling, biliard

- supermarket, centru comercial

- centru de conferințe cu o capacitate de 700 de locuri

- parcare

- un port de agrement unde puteți închiria o barcă.

- pază non-stop

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Stațiunea balneară Aheloy este cunoscută pentru atmosfera sa liniștită, pentru parcurile verzi, grădinile și viile sale. Se află la numai 5 minute de mers cu mașina de orașul antic Nessebar și de stațiunea de top din Balcani - Sunny Beach. Aheloy este direct legată de Burgas (29 km) și de aeroport prin linii regulate de autobuz, microbuze și microbuze.

Pomorie, care se află la 9 km distanță, este unul dintre cele mai bune locuri pentru turismul balnear, datorită nămolului curativ extras din lacul de sare. Golful Pomorie este o destinație populară pentru pasionații de navigație, navigație și pescuit.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
91 m2
Suprafață utilizabilă
74 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
100 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00