2 camere cu vedere la mare, complex frumos, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9738
84,700 €
Arie 59 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament frumos și confortabil cu 2 dormitoare de 59m2, situat la etajul patru din șase etaje în complexul privat Rodina din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere la mare. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiei. Apartament frumos, confortabil la un preț foarte bun! Vă recomandăm!
Complexul în care este situat apartamentul este foarte bine întreținut. Aproximativ 400 m de plajă și 950 m de portul de agrement Marina, unde este posibil să închiriați jet ski și bărci cu motor. există o mulțime de magazine, restaurante, cafenele și alte servicii la distanță de mers pe jos. Toate facilitățile sunt la fața locului sau în apropiere. O stație de autobuz se află la 50 de metri, iar un supermarket mare Merkur se află la 5 minute de mers pe jos. Infrastructura din zonă este excelentă, apartamentul este potrivit pentru a trăi pe tot parcursul anului.
Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție:
Întreținere pe tot parcursul anului;
Piscină cu zonă de relaxare;
Amenajare peisagistică;
Securitate pe tot parcursul anului și 24 de ore;
Parcare pentru proprietari.
Taxa de întreținere este de 400€ pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.
Echipa MNM
Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe coasta bulgară a Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amieze răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.
Pe lângă climatul ideal, care se află aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement și complexe de vacanță luxoase. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.
Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.
Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.
De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un raliu al super skipperilor cu același nume.
Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
51.92 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
410 m
Medic
30 m
Cafenea
180 m
Restaurant
30 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00