2 camere cu vedere la mare, fara taxa de intretinere, Kiten

Kiten, Bulgaria – ID 5828
81,999 €
Arie 66 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 135 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu două dormitoare cu vedere la mare,
situat la etajul al doilea într-o clădire cu lift și are o suprafață totală de 66,88 m2 (suprafață construită 52,50 m2).
Dispunere: living cu sufragerie și chicinetă, dormitor, baie cu WC, terasă cu vedere frumoasă la mare. Distanța de numai 135 de metri de plaja de sud din Kiten. Kiten este un oraș frumos de la malul mării și este situat în golful Urdovisa. Lungimea liniei sale de coastă este de 1380 m. Există condiții excelente pentru drumeții pe ambele plaje din Kiten. Apartamentul este oferit spre vânzare mobilat. Proprietatea este construită într-o clădire de tip boutique, fără taxă anuală de întreținere! Apartamentul are aer condiționat și jaluzele exterioare foarte practice din aluminiu, rezistente la soare. Apartamentul este potrivit atât pentru vacanța de familie, cât și pentru închiriere și are o expunere NW.
Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.
Echipa MNM
Kiten este un mic oraș de la malul mării situat în apropiere de Primorska, la aproximativ 60 km sud de Burgas. Are o climă excepțional de sănătoasă și o natură frumoasă, datorită combinației dintre păduri și mare. Fostul sat de pescari a devenit o stațiune balneară populară. Plajele vaste de nisip cu o intrare ușoară în mare alternează cu stânci stâncoase. Kiten Bay este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din sudul Mării Negre. Plaja oferă o gamă largă de sporturi nautice și atracții. În port există un club de iahturi și sunt organizate școli de scufundări. Stațiunea este potrivită pentru pasionații de navigație și pescuit. Estuarul râului Karakarac, care se varsă în mare, este un paradis al pescarilor. În oraș există numeroase cafenele, restaurante, baruri și magazine.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
66 m2
Suprafață utilizabilă
52.5 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
240 m
Cafenea
150 m
Restaurant
20 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00