2 camere cu vedere la mare, Lifestyle complex, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8605
69,500 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 200 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim 2 camere de închiriat într-un complex privat Lifestyle în Sveti Vlas. Apartamentul are o suprafață totală de 61 m2 și este situat la etajul trei din cinci etaje. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere la mare. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul rezidențial de apartamente "Lifestyle I" este situat pe versantul sudic al Stara Planina, la 450 de metri de mare și de sanatoriu, la granița dintre Sunny Beach și Sveti Vlas. O zonă exclusivistă, departe de zgomotul și praful marilor orașe, între mare și munte, climatul acestei zone are o particularitate proprie, efectul ionizant ajută la vindecarea multor boli.
Clădirea cu cinci etaje este formată din 39 de apartamente de la 44 la 99 m2, clădire de calitate și perfect întreținută. Complexul dispune de piscină, zonă de relaxare, loc de joacă, pază 24h, zonă verde întreținută, parcare. Taxa de întreținere este de 200€ pe an. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.
Pe lângă climatul ideal, care se află aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement și complexe de vacanță luxoase. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.
Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.
Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.
De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un raliu al super skipperilor cu același nume.
Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
53.68 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
470 m
Medic
1 km
Cafenea
500 m
Restaurant
320 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00