2 camere cu vedere la mare, prima linie, potrivit pentru închiriere, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9323
56,500 €
Arie 66 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 550 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu două camere într-un complex rezidențial cu o locație excelentă - la câțiva pași de plaja din Ravda.
Apartamentul este situat la etajul al doilea și este format dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și un balcon spațios. Vederea la mare este atât de la ferestrele apartamentului, cât și de pe balcon. Suprafața construită este de 54 m2. Suprafața totală este de 66 m2.
Apartamentul se vinde mobilat și utilat.
Pe teritoriul complexului rezidențial există o piscină pentru adulți și copii, o zonă de recreere cu șezlonguri, grătar, parcare, pază 24 de ore, un loc pentru parcarea bicicletelor. Teritoriul complexului este împrejmuit și bogat amenajat.
Toată infrastructura urbană necesară (magazine, unități de alimentație publică, facilități municipale pentru copii și sportive etc.) se află la distanță de mers pe jos de casa în care se află apartamentul. Apartamentul este o alegere excelentă atât pentru uz personal, cât și pentru închiriere!
Taxa de întreținere este de 550m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
66 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
840 m
Cafenea
380 m
Restaurant
170 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
770 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00