2 camere cu vedere la mare și în prima linie, pivniță privată, Horizon

Obzor, Bulgaria – ID 8546
74,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/7
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 16 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament mobilat cu două dormitoare în prima linie de la mare în orașul de la malul mării Obzor. Designerul și arhitectul complexului este celebrul Philippe Starck. Apartamentul este situat la etajul al doilea, are o amenajare funcțională și este format dintr-un hol de intrare, o nișă pentru mașina de spălat și boiler, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC (cu cadă) și terasă cu vedere la mare și la teritoriul interior al complexului cu verdeață. Apartamentul este complet mobilat și dotat cu toate aparatele electrocasnice necesare. Suprafața construită a apartamentului este de 66 m2, iar suprafața totală este de 80 m2. Pe teritoriul complexului este oferită o gamă largă de facilități, divertisment și servicii pentru o vacanță confortabilă fără a fi nevoie să părăsească teritoriul complexului, și anume Piscină încălzită și piscină panoramică infinită; Spa & Wellness Centre (băi turcești și de aburi, saună, baie de hidromasaj/jacuzzi, sală de masaj); Salon de coafură și înfrumusețare; Centru de fitness; Teren de tenis, tenis de masă; Magazin alimentar; Sală de jocuri (colț interior pentru copii); Loc de joacă; Restaurant; Cafenea; Plajă; Umbrele de plajă; Șezlonguri.

Loc de joacă pentru copii pe plajă; Ascensoare în clădiri; Securitate și supraveghere video pe tot parcursul anului; Parcare, inclusiv subterană. Internet Wi-Fi este disponibil în tot complexul. Taxa de întreținere este de 16 €/m2 pe an. O alegere bună pentru o vacanță confortabilă de familie și de închiriere!

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
66 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
60 m
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00