2 camere, cu vedere la mare si terasa spatioasa, Beach Resort, Obzor

Obzor , Bulgaria – ID 6457
Arie 68 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber

Va oferim atentiei un apartament spatios cu doua camere cu o minunata vedere la mare, la prima linie in Obzor in complexul Obzor Beach Resort! Apartamentul este situat la parter cu șase etaje. Se compune dintr-un hol de intrare, un living spatios cu o zona de luat masa si o chicineta, un dormitor, o baie cu toaleta si o terasa spatioasa cu iesire din ambele camere. Există vedere la mare de la ferestre și de pe terasă. Apartamentul este spatios, dotat cu mobilier confortabil si elegant, precum si cu tot ce este necesar pentru a asigura confortul locuitorilor sai. Suprafața construită a apartamentului este de 60 m2, suprafața totală este de 68 m2.

Complexul este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe bulgare de pe litoral - Obzor. Plaja este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt relativ calme, cristaline, nisipul este auriu. Ideea principală a complexului este să funcționeze ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță relaxantă și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici vei găsi bunăstarea, liniștea, bucuria și confortul la care visezi pentru tine și întreaga familie în timpul vacanței de vară. Cumpărând un apartament, puteți obține nu numai reședința de vară, unde vă puteți petrece vacanța, ci și venituri din chirie. Complexul oferă management de proprietăți sub forma închirierii acestora către turiști pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu își folosesc proprietatea. Complexul are contracte cu operatori turistici licențiați de top și publicitate eficientă, datorită cărora în anii precedenți s-a realizat o ocupare excepțional de bună a apartamentelor de către turiști. Complexul oferă următoarele facilități:

- securitate 24 de ore pe tot parcursul anului;

- receptie;

- piscine cu salvamar, umbrele, sezlonguri;

- parcare;

- animatori pentru copii si adulti;

- grădiniță și loc de joacă;

- restaurant si bar la piscina;

- servicii contra cost: spalare, uscare, calcat; curatenie apartament; pune la dispozitie echipamente suplimentare pentru copii: patut, scaun inalt, carucior, bona pentru copii pana in 2 ani si multe altele. Taxa de întreținere este de 1.000 de euro pe an

Apartament grozav într-o locație excelentă! Iti recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Orizontul stațiunii:

Obzor este situat într-un peisaj superb, în golful Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stará Planina) la aproximativ 60 km sud de Varna și la 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută care combină marea cu plaje largi, confortabile, cu posibilitatea de drumeții montane și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamčia, care fac parte din rezervația naturală, se varsă în mare. Orizont și istoria sa:

Locația sa magnifică a fost reflectată în numele antic original Heliopolis (Orașul însorit). Baza navală greacă originală a devenit mai târziu o importantă cetate romană. În Evul Mediu, a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă Kozyak, protejând un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar de la Marea Neagră în secolele XIII și XIV.Ruinele cetății medievale se află la aproximativ 3 km de Obzorul de astăzi. Aici va găsi și ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
68 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
200 m
Medic
290 m
Cafenea
270 m
Restaurant
90 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00