2 camere cu vedere la mare, terasă spațioasă, Byala

Byala, Bulgaria – ID 7688
72,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament fabulos cu 2 dormitoare cu o terasă imensă, suprafața construită a apartamentului este de 49 m2, terasa are o suprafață de 41 m2 și este situat la etajul cinci din cinci etaje într-un complex rezidențial situat în partea centrală plată a orașului Byala, la doar 250 de metri de plaja centrală și la câțiva pași de strada principală care duce la plajă. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă spațioasă accesibilă din ambele camere. Priveliștea la mare poate fi văzută de la ferestrele a două camere, precum și de pe terasă. Proprietatea este complet mobilată și echipată, gata de utilizare. Ambele camere au aer condiționat. Pe teritoriul complexului rezidențial există o parcare și o piscină.
Amenajarea excelentă, combinată cu apropierea de plajă și de strada Cernomorka, face ca apartamentul să fie o investiție bună pentru o vacanță la mare și o opțiune bună pentru o locuință permanentă într-un oraș liniștit de la malul mării.
Taxa de întreținere este de 476 € pe an.
O alegere excelentă pentru o vacanță relaxantă în familie!
Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri, organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară.
Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de aeroportul din Varna și la 60 km de aeroportul din Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.


Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79.2 m2
Terasă
41 m2
Parcare
Da
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00