2 camere cu vedere la piscină, aproape de mare și de plajă, Chatou Aheloy 2

Aheloy, Bulgaria – ID 9175
66,000 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare un apartament spațios cu vedere la piscină. Dimensiunea este de 2 camere, suprafața totală de 62 m2, este situat la etajul trei din șase etaje în complexul privat Chateau Aheloy 2 din Aheloy, Bulgaria. Amenajarea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și terasă cu vedere la piscină. Chateau Aheloy 2 este un complex privat închis, situat la doar 400 de metri de plajă. Locația este potrivită pentru familii și pentru oricine dorește să se îndepărteze de viața agitată și zgomotoasă de zi cu zi și să se bucure de liniștea de pe plajă. Proprietarii au la dispoziție o piscină în aer liber, șezlonguri și umbrele de soare, terenuri multifuncționale pentru tenis, volei, teren de fotbal cu fitness în aer liber și tenis de masă, grătar în aer liber, pază 24 de ore, parcare privată gratuită. Există o zonă separată pentru copii și o piscină pentru copii. În centrul localității Aheloy, la doar 5 minute de mers pe jos de complex, există restaurante și magazine confortabile. La doar 2 km distanță se află un magazin Lidl și foarte faimosul hipermarket Janet. În apropiere de Aheloy se află stațiunea Sunny Beach, orașul Nessebar, orașul Pomorie (renumit pentru numeroasele sale hoteluri SPA și pentru sursele sale de leșie naturală) și orașul Burgas. Aeroportul Burgas se află la doar 16 km. Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Stațiunea balneară Aheloy este cunoscută pentru atmosfera sa liniștită, parcurile verzi, grădinile și viile sale. Se află la numai 5 minute de mers cu mașina de orașul antic Nessebar și de stațiunea de top din Balcani - Sunny Beach. Aheloy este direct legată de Burgas (29 km) și de aeroport prin linii regulate de autobuz, microbuze și microbuze.
Pomorie, care se află la 9 km distanță, este unul dintre cele mai bune locuri pentru turismul balnear, datorită nămolului curativ extras din lacul de sare. Golful Pomorie este o destinație populară pentru pasionații de navigație, navigație și pescuit.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
54.56 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
620 m
Medic
2 km
Cafenea
350 m
Restaurant
180 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
580 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00