2 camere cu vedere la piscină, Harmony Suites 10, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9734
83,600 €
Arie 56 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 20 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 2 dormitoare de 56m2, situat la etajul patru din șase etaje în complexul de elită Harmony Suites 10 din Sveti Vlas, Bulgaria. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Dispunerea este: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere la piscină.

Complexul în care se află apartamentul este situat la doar 300 de metri de plaja frumoasă din frumoasa stațiune balneară Sveti Vlas și la doar 1,5 km de Sunny Beach. Orașul este renumit nu numai pentru marea și plajele sale frumoase și cristaline, ci și pentru microclimatul unic creat de pădurea de pini pe de o parte și de mare pe de altă parte. Acesta este unul dintre motivele pentru care Sveti Vlas este o stațiune care se dezvoltă într-un ritm atât de rapid și astăzi este locul preferat pentru a cumpăra o proprietate la mare. Complexul este situat la doar 300 de metri de plajă, lângă fostul sanatoriu pentru tratamentul bolilor pulmonare și respiratorii superioare. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Complexul este bogat echipat și funcționează pe tot parcursul anului.

Facilitățile complexului includ:

3 piscine;

Piscină pentru copii, zone de relaxare;

cadă cu hidromasaj în aer liber;

Restaurant;

Loc de joacă pentru copii;

Securitate și supraveghere video 24 de ore pe zi;

Parcare

Administrarea proprietății

Taxa de întreținere este de 20,4 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este într-adevăr mică. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
49.28 m2
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
240 m
Medic
1 km
Cafenea
410 m
Restaurant
230 m
Bar
460 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00