2 camere cu vedere la piscină, în complexul Summer Dreams, locație de top, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8813
63,800 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament spațios cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 62 m2, situat la etajul cinci din șase etaje, în complexul privat Summer Dreams de pe Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul este compus din hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu acces din ambele camere. Locația excelentă a complexului, aproape de un supermarket mare și de plajă. Complexul Summer Dreams combină un stil deosebit cu facilități luxoase și funcționale. Un loc minunat pentru o vacanță în familie, pentru închiriere sau pentru utilizare pe tot parcursul anului. Restaurant, băcănie, piscină pentru adulți și una mai mică pentru copii, zonă de relaxare, loc de joacă, recepție, parcare, cafenea, Complexul înconjurat de verdeață este situat în apropierea centrului stațiunii și a uneia dintre cele mai frumoase plaje ale sale. Distanța până la plajă este de 450 de metri. La distanță de mers pe jos se află o farmacie, stație de autobuz, restaurante de diferite tipuri, cafenele etc. Taxa de întreținere este de 9 €/m2 pe an. Ofertă excelentă, recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
54.56 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
210 m
Medic
2 km
Cafenea
570 m
Restaurant
140 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00