2 camere cu vedere la piscină, la 100m de plajă, locație de top, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 7802
Arie 55 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 450 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim apartament de 2 camere, la doar 100 de metri de plajă în complexul Tera din Ravda. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și verandă. Suprafața totală a proprietății este de 55 m2, situat la parterul a cinci etaje, orientarea este spre vest. Apartamentul este mobilat și echipat conform fotografiilor actuale. Taxa de întreținere este de 450 € pe an. Distanța față de plajă doar 100 de metri.

Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
790 m
Cafenea
440 m
Restaurant
30 m
Bar
360 m
Școală/gradiniță
720 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00