2 camere cu vedere la piscină, perfect Arena complex, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9136
85,800 €
Arie 50 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare un frumos apartament cu 2 dormitoare cu o suprafață de 50m2, situat la primul etaj. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și terasă cu vedere la piscină. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor actuale. Complexul vă oferă dvs. și oaspeților dvs.: o piscină pentru adulți cu o secțiune pentru copii, o zonă de relaxare spațioasă cu șezlonguri, o recepție deschisă 24 de ore din 24, pază 24 de ore, un restaurant, spații în aer liber și un program de animație, un bar lângă piscină, o cafenea, un magazin alimentar, servicii de spa și un salon de înfrumusețare, un centru medical, închiriere de mașini, propria plajă largă și chiar propriul amfiteatru, unde vara se organizează diverse evenimente. Arena 1 are absolut tot ce aveți nevoie în zonă pentru o experiență de divertisment de neuitat. Zona Arena 1 este cea mai faimoasă și mai elegantă zonă din Sveti Vlas, deoarece există un port de agrement vizavi de complex. Plaja se află la 20 de metri de complex, există restaurante, cafenele, discoteci, buticuri. Există chiar și o biserică în complex, la doar 30 de metri distanță. La distanță de mers pe jos se află absolut tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă. Cea mai apropiată stație de autobuz cu legături către Sunny Beach și Nessebar este la 100 de metri distanță. Distanța până la plajă de la intrarea principală în partea hotelieră a complexului este de numai 20 de metri. Pe plajă există mai multe restaurante și baruri cu locuri confortabile pentru a vă relaxa. Distanța până la Aeroportul Burgas este de 40 km.
Taxa de întreținere este de 600 € pe an
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
44 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
210 m
Medic
1 km
Cafenea
310 m
Restaurant
110 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
450 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00