2 camere cu vedere la piscină, preț de top, Sunny Beach, Sunny View South

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8109
44,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră 2 camere de 50m2, situate la etajul 2 din 6 etaje în complexul Sunny View South de pe Sunny Beach. Dispunerea apartamentului este: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere frumoasă la piscină. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor.

Complexul Sunny View South este situat în partea de sud a Sunny Beach, la doar 600 de metri de plajă. Complexul este bine situat într-o zonă liniștită a stațiunii și, în același timp, la distanță de mers pe jos de centru și de zona pietonală principală, unde se află cele mai bune magazine, restaurante, cafenele și cluburi de noapte. Există o stație de autobuz lângă complex. Facilități și servicii ale complexului: piscină, zonă de relaxare, recepție, loc de joacă pentru copii, pază 24h, parcare, lift.

Taxa de întreținere este de 7€/m2 pe an.

Oferta este ideală pentru a locui pe tot parcursul anului sau pentru a închiria.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri, organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri de la Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
44 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
340 m
Medic
380 m
Cafenea
340 m
Restaurant
360 m
Bar
360 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00