2 camere cu vedere la piscină, Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7923
66,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament mobilat de 2 camere, dimensiune 60m2, situat la parterul a cinci etaje, într-un complex privat Kasandra pe Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul este compus din: hol de intrare, living cu bucătărie, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere la piscină. Apartamentul se vinde inclusiv mobilierul și echipamentele. Complexul este situat într-o zonă plăcută și liniștită a stațiunii, la 500 de metri de plajă, la 100 de metri de un parc frumos și de un loc de joacă pentru copii. În apropiere se află toată infrastructura necesară, magazine, restaurante, etc. Apartamentul este ideal pentru închiriere sau pentru a locui pe tot parcursul anului.

În cadrul complexului sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților săi:

Piscină cu zonă de relaxare

Zonă amenajată, închisă

Parcare

Securitate

Bar

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
52 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00