2 camere cu vedere minunata la mare, stare perfecta, prima linie, Sveti Vlas- Elenite

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 7317
107,000 €
Arie 79 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 30 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios, frumos cu 2 camere, suprafata totala a apartamentului este de 79 m2, situat la primul etaj de patru etaje in minunatul complex Privilege Fort din Sveti Vlas- Elenite, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și o terasă spațioasă cu vedere frumoasă la mare. Pretul include mobilierul si echipamentele conform pozelor curente. Apartament ideal pentru inchiriere sau utilizare pe tot parcursul anului! Stare perfecta!

Complexul oferă două piscine exterioare, un teren de tenis, pază, restaurante excelente (prețuri excelente), un supermarket, internet, o zonă bine întreținută și amenajată și oferă închiriere de biciclete și mașini la un cost suplimentar. În complex vei găsi tot ce ai nevoie pentru o vacanță confortabilă și relaxantă alături de familia ta! Complex intretinut perfect.

Complex în prima linie și în funcționare pe tot parcursul anului. Taxa de întreținere este de 13,20 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
79 m2
Suprafață utilizabilă
66.78 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
70 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
100 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00