2 camere cu vedere spectaculoasă la mare, prima linie, Mesembria Fort Beach

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8462
172,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 10 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim 2 camere echipate cu vedere magnifică la mare în prima linie, chiar pe plajă. Apartamentul este situat la etajul al treilea și are o suprafață totală de 65 m2. Este compus dintr-un hol, un living spațios cu chicinetă, un dormitor, o baie/WC, un dressing (la cerere, această cameră poate fi transformată într-un mic dormitor) și două terase. Expunerea apartamentului este spre sud. De la toate ferestrele și de pe terase se poate vedea marea, munții și curtea verde interioară a complexului. Prețul include mobilier și echipamente. Aer condiționat în fiecare cameră.

Complexul "Mesembria Fort Beach" are o locație perfectă - chiar pe plajă, înconjurat de pădure și cu o priveliște frumoasă spre golfurile Sunny Beach și orașul vechi Nessebar. Complexul este situat în stațiunea Elenite, într-un cartier incredibil de liniștit. O combinație magică de aer de munte și de mare, vedere la mare și la munte. Complexul înconjurat de pădure și infrastructură bogată vă permite să combinați diverse vacanțe active cu relaxare. Plaja se află la doar 10 metri distanță. Complexul oferă proprietarilor de apartamente un număr imens de facilități: o zonă închisă cu securitate și CCTV, locuri de joacă pentru copii, piscine cu tobogane de apă, magazin alimentar, restaurante gastronomice, simulatoare sportive, centru spa și multe alte activități.

Taxa anuală de întreținere este de 13,2 €/m2.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00