2 camere, cu vedere uimitoare la mare, complex Horizon, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 5809
123,853 €
Arie 54 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Va oferim un frumos apartament cu 2 camere, suprafata apartamentului este de 54,93 m2, situat la etajul patru din cinci etaje, in complexul Horizon din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este un hol, un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și două terase cu vedere minunată la mare. Pretul include mobila si utilajele.
Situat la 350 de metri de plaja centrală din Sveti Vlas, Complexul Horizon oferă o piscină sezonieră în aer liber, o grădină cu zonă de relaxare, parcare privată și închirieri auto.
Printre atracțiile din apropiere se numără Sveti Vlas New Beach, Sunny Beach Central Beach și Dinevi Port. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 25 km de complex.
Taxa de întreținere este de 9,6 EUR/m2 pe an.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.
În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.
Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediu. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
48.33 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
250 m
Medic
490 m
Cafenea
280 m
Restaurant
60 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
610 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00