2 camere de lux cu vedere la mare într-un complex de prestigiu, Dolce Vita Deluxe, locație și preț de top

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8483
227,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim în exclusivitate 2 camere în complexul extrem de luxos Dolce Deluxe din Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este situat la parter și are o suprafață totală de 80 m2. Este compus dintr-un living spațios cu chicinetă, un dormitor cu baie proprie, o debara - dulap, o altă baie și două terase cu o vedere magnifică la golful Sunny Beach și la frumosul oraș Nessebar.

Apartamentul este orientat spre sud-est, ceea ce îl face foarte luminos și plăcut. Apartamentul se vinde cu mobilier și electrocasnice. Viață confortabilă în orice moment al anului. Aer condiționat instalat în fiecare cameră.

Complexul "Dolce Deluxe" se află la 150 de metri de plaja centrală a stațiunii și dispune de tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil: piscină cu șezlonguri și umbrele, lift, recepție, restaurant, pază 24 de ore pe zi și pe tot parcursul anului, parcare securizată. La mică distanță de supermarketuri, teren de tenis, amfiteatru, biserică, centru medical, stație de autobuz și toate facilitățile și distracțiile. Taxa anuală de întreținere: 600 euro.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
210 m
Medic
1 km
Cafenea
560 m
Restaurant
0 m
Bar
0 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00