2 camere de lux, cu vedere la mare, la 200 m de plajă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8674
97,700 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 2 camere în complexul Watermill din Sveti Vlas, Bulgaria. Suprafața este de 60m2 și este situat la etajul al doilea din patru etaje. Dispunere: living spațios cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă cu vedere la mare, accesibilă din ambele camere. Apartamentul este complet renovat și complet mobilat și dotat cu tot ce este necesar, oferind un sentiment de calitate, lux și confort și este potrivit atât pentru locuit atât pentru sezon cât și pentru tot anul și, de asemenea, pentru închiriere cu o rentabilitate excelentă.

Complexul în care este situat apartamentul se află la mai puțin de 200 de metri de plajă și la distanță de mers pe jos de întreaga infrastructură din Sveti Vlas. Distanța până la centrul orașului este de 200 de metri. Complexul include un restaurant în stil tradițional bulgăresc, piscină, zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, parcare, pază 24 de ore din 24, management imobiliar și o moară veche autentică - toate înconjurate de verdeață și străzi pietruite și romantice.

Taxa de întreținere este de 600 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
52.8 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
110 m
Medic
640 m
Cafenea
70 m
Restaurant
100 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
570 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00