2 camere de lux cu vedere la piscină, complex perfect, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7862
81,500 €
Arie 55 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 800 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament de calitate cu 2 dormitoare de 55m2, situat la etajul 3 din 6 etaje, în complexul privat Sweet Homes 2 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiei. Dispunerea este: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere la piscină. Ofertă potrivită pentru utilizare permanentă într-un complex rezidențial de elită, rezidențial sau pentru închiriere. Preț foarte bun! Vă recomandăm!

Apartamentul este situat într-un complex foarte luxos și elegant, cu piscină exterioară și interioară, care funcționează tot timpul anului. Complexul este situat în partea centrală a stațiunii Sunny Beach, la aproximativ 600 de metri de plajă și la 400 de metri de centrul orașului. Preț foarte atractiv!

Facilități ale complexului:

Recepție, securitate 24 de ore din 24 a complexului, piscină mare în aer liber, piscină pentru copii, zone de relaxare, loc de joacă, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, parcare, terasă panoramică pe acoperiș cu zonă de relaxare cu șezlonguri.

Taxa de întreținere este de 800€ pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
400 m
Cafenea
160 m
Restaurant
90 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
410 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00