2 camere de lux cu vedere spectaculoasă la mare, Etara 1, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 3759
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Vă oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare chiar pe malul mării în complexul Etara 1, cu o suprafață totală de 65 m2, situat la etajul patru ( al treilea deasupra solului) din patru etaje în complexul privat Etara 1, în Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu o vedere magnifică la mare, la Old Nessebar și la golful Sunny Beach. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Complexul Etara 1, în care este situat apartamentul, se află în partea de nord a orașului Sveti Vlas, în prima linie spre mare, la 250 de metri de cea mai apropiată plajă cu nisip și la 400 de metri de portul de iahturi "Marina Dinevi", unde pe promenadă se află cele mai bune restaurante, baruri și magazine. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos.
Complexul este construit în stil tradițional bulgăresc și are terenuri spațioase, perfect întreținute. Proprietarii și oaspeții săi au la dispoziție:
2 piscine, dintre care una cu o secțiune pentru copii
Zone de relaxare
Fitness
2 restaurante
Piano bar
Magazin
Salon de înfrumusețare
Parcare
pază 24h
Distanța de la:
Aeroportul Internațional Burgas - 34 km
Sunny Beach - 8 km
Nessebar - 12 km
Burgas - 43 km
Taxa de întreținere este de 600 € pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
70 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00