2 camere de lux în Harmony Suites Monte Carlo, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8445
75,900 €
Arie 43 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament de lux la Harmony Suites Monte Carlo. Apartamentul are 2 camere, o suprafață totală de 43 m2 și este situat la etajul șase din șase etaje. Acesta este format dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, terasă și baie cu toaletă. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Apartament foarte luxos într-un complex perfect întreținut pentru cei pretențioși! Recomandat!

Complexul Harmony Suites Monte Carlo, în care se află apartamentul, este situat la doar 350 de metri de plajă, este un complex de lux, de înaltă clasă și este deschis pe tot parcursul anului. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Ideal pentru închiriere sau pentru utilizare pe tot parcursul anului. Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în cadrul complexului: o piscină mare, piscină pentru copii, jacuzzi, zone de relaxare, lobby și recepție, pază 24 de ore, terenuri spațioase, perfect întreținute, Proprietarii și oaspeții lor se pot bucura, de asemenea, de infrastructura complexelor vecine ale aceluiași dezvoltator. Potrivit în special pentru familiile cu copii.

Taxa de întreținere este de 12€/m2 pe an.

Păstrați un ochi pe site-ul nostru pentru oferte curente.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și apropierea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
43 m2
Suprafață utilizabilă
37 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
210 m
Medic
500 m
Cafenea
210 m
Restaurant
120 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00