2 camere de lux , infrastructură hotelieră , spital privat

Trikomo, Cipru – ID 9129
152,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/14
Mare 300 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Luxul prinde viață în İskel, noul centru atractiv al Mediteranei. Vă oferim un proiect de hotel de lux în rate cu spital propriu , axat pe stilul de viață sănătos. Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, consultați recenziile noastre

Apartamentele spațioase, terasele și balcoanele cu caracteristici estetice și funcționale aduc oxigenul pur al crângului direct în casa dvs. cu o arhitectură cu tavan înalt.

Proiectul are un total de 281 de apartamente. Studiourile și 1+1 și Studio și 1+1 Penthouse vă vor face să visați cu priveliști de neegalat la Long Beach.

Există o taxă anuală de 1.200 GBP pentru locurile de parcare subterane.

În prezent, în cadrul proiectelor oferim un apartament spațios de 1+1 cu terasă.

Planul de plată arată după cum urmează :

35% avans , în termen de o lună de la depunere

35% până la predarea proiectului în iunie 2025

30% După finalizarea lucrărilor 12 luni/ până în iunie 2026

De obicei, acest partener de afaceri al nostru își predă proiectele chiar înainte de data stipulată, fiind cel mai vechi dezvoltator din țară.

Situat la 200 de metri de o plajă privată , la 50 de metri de Spitalul Iskele și la 2 km de centrul orașului, locația unică a proiectului nostru îl face atractiv pentru investitorii care caută locuințe accesibile și venituri din chirii.

Piscine interioare și exterioare, parcare acoperită, locuri de joacă, restaurante, zone verzi, săli de sport și de masaj, saună, restaurant și bar pe acoperiș, centru de divertisment, centru de înfrumusețare și de sănătate, serviciu de curățenie, supermarket și serviciu de takeaway sunt doar câteva dintre serviciile oferite rezidenților. .

Proiectul nostru Bellagio este situat în inima Ciprului, la 50 km de Aeroportul Ercan și la 65 km de Aeroportul Larnaca.

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
14
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
8 m2
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
830 m
Medic
1 km
Cafenea
830 m
Restaurant
120 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00