2 camere de lux într-un complex perfect, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8087
80,500 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 1,200 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un frumos apartament cu 2 dormitoare de 62,891m2, situat la etajul al doilea din șase etaje, în complexul privat Sweet Homes 2 din Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. Oferta este potrivită pentru utilizare permanentă într-un complex rezidențial de elită, rezidențial sau pentru închiriere. Preț foarte bun! Vă recomandăm!
Apartamentul este situat într-un complex foarte luxos și elegant, cu piscină exterioară și interioară, care funcționează pe tot parcursul anului. Complexul este situat în partea centrală a stațiunii Sunny Beach, la aproximativ 600 de metri de plajă și la 400 de metri de centrul orașului. Preț foarte atractiv!
Facilități ale complexului:
Recepție, securitate 24 de ore din 24 a complexului, piscină mare în aer liber, piscină pentru copii, zone de relaxare, loc de joacă, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, parcare, terasă panoramică pe acoperiș cu zonă de relaxare cu șezlonguri.
Taxa de întreținere este de 1200€ pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
110 m
Medic
400 m
Cafenea
160 m
Restaurant
90 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
410 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00