2 camere, două băi și două balcoane, la 350m de plajă, complex de lux, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9961
86,900 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 2 dormitoare de 70m2, situat la etajul 2 din 5 etaje, în complexul privat Melia din Ravda, Bulgaria. Dispunerea este: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, două băi cu WC, două balcoane. Complexul în care se află apartamentul este situat la 350 de metri de plajă și de mare, în stațiunea liniștită Ravda. Această zonă este potrivită pentru vacanțe de familie și pentru diverse sporturi nautice, tratamente spa, pescuit și vizitarea monumentelor culturale și istorice din orașele Nessebar și Sozopol, aflate în apropiere. Complexul are o grădină plăcut amenajată și bine întreținută de 630 m2. În cadrul complexului sunt disponibile pentru proprietari și oaspeții lor

- pază 24 de ore din 24

- Piscină cu zonă de relaxare

- Piscină pentru copii

- Centru de fitness

- Loc de joacă pentru copii

- parcare

În apropierea hotelului există o stație de autobuz. Zona se caracterizează, de asemenea, prin prezența unei farmacii, a unei bănci, a unui loc de joacă, a unei primării, a unui oficiu poștal și a unei biserici. În plus, pentru confortul și divertismentul dvs. veți găsi în apropiere un bar, o discotecă, o cafenea, un restaurant, un teren de sport, un coafor, o piață, un supermarket/hipermarket și un magazin alimentar.

Taxa de întreținere este de 400 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61.6 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
320 m
Cafenea
120 m
Restaurant
20 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00