2 camere în complexul Panorama Dreams, la 200 m de plajă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 5158
70,500 €
Arie 67 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un apartament confortabil cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 67 m2, situat la parterul a cinci etaje, în complexul privat Panorama Dreams din Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și o terasă mare cu vedere la verdeață. Proprietate de foarte bună calitate și complex perfect întreținut.

Complexul în care se află apartamentul este situat la 200 de metri de plaja de nisip, între stațiunile Sunny Beach și Elenite, într-o zonă cu plaje frumoase și cu numele romantic "Robinson", în apropiere de poalele Stara Planina - toate acestea creează un climat unic, cu o combinație optimă de curenți de aer de mare și de munte.

Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția complexului:

2 piscine pentru adulți și o piscină separată pentru copii.

restaurant deschis

Café Bar

Parcare

Taxa de întreținere este de 9 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
230 m
Medic
880 m
Cafenea
230 m
Restaurant
120 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00