2 camere în complexul Paradise Dreams, locație de top, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9070
86,400 €
Arie 74 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament frumos cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 74 m2, situat la etajul 2 din 4 etaje, în complexul privat de elită Paradise Dreams din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Haideți să fim vecini! Cea mai bună locație și cea mai frumoasă plajă!

Paradise Dreams este situat într-o zonă frumoasă și liniștită între Sunny Beach și Sveti Vlas, la doar 150 de metri de plajă, iar stația de autobuz este la 500 de metri. La o distanță de 50 de metri există mai multe supermarketuri, un supermarket mare la aproximativ 300 de metri. O mulțime de restaurante excelente la distanță de mers pe jos, bar cu muzică live la aproximativ 300 de metri, toate facilitățile din apropiere. Complexul are o arhitectură frumoasă, cu acoperișuri înclinate, vopsite în culori calde. În complex sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor:

3 piscine interconectate, dintre care una pentru copii,

zonă de relaxare, loc de joacă, recepție, pază 24 de ore, teren mare, perfect amenajat, parcare

Taxa de întreținere este de 9€/m2 pe an. Ofertă de top! De obicei, nu există proprietăți de vânzare în complex! Recomandat!

Noi, cei de la my property by the sea, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach. Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane. Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
65.12 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
150 m
Medic
440 m
Cafenea
410 m
Restaurant
110 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
480 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00