2 camere în frumosul complex Golden Rainbow, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8758
117,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră apartamente de diferite zone și de diferite dimensiuni în frumosul complex Golden rainbow în prima linie la mare, situat pe Sunny Beach, Bulgaria.

Complexul în care se află apartamentele este situat într-o zonă liniștită a stațiunii, aproape de toată infrastructura necesară. Apartamentul respectiv, cu 2 camere și o suprafață de 70 m2, este situat la parter. Dispune de: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Fotografiile apartamentului sunt doar ilustrative!

Proprietarii și oaspeții lor sunt disponibili în complex:

Recepția

Restaurant

Lobby și lobby bar

Piscină în aer liber pentru adulți și copii

Zone de relaxare

Parcare subterană

pază 24 de ore din 24

Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61.6 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
2 km
Cafenea
670 m
Restaurant
70 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00