2 camere în prima linie, preț de top și locație perfectă, Victoria Residence, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8618
67,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare de 70 m2, situat la etajul patru din șase etaje în clădirea de apartamente Victoria Residence din Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. Preț foarte bun!

Clădirea de apartamente Victoria Residence este în funcțiune pe tot parcursul anului. Distanța până la plajă este de numai 20 de metri. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos. Casa are un lift. Taxa de întreținere este de 7 €/m2 pe an. Proprietate în prima linie, costuri reduse de întreținere, imediat lângă plajă.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
140 m
Medic
790 m
Cafenea
170 m
Restaurant
20 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00