2 camere într-o casă rezidențială fără taxă de întreținere, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9085
62,700 €
Arie 94 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament frumos cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 94 m2, situat la etajul 4 într-o casă rezidențială din Ravda, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale.

Casa rezidențială este situată la 400 de metri de plajă.

Casă fără taxă de întreținere!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
94 m2
Suprafață utilizabilă
82.72 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
760 m
Cafenea
440 m
Restaurant
50 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
700 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00