2 camere într-o clădire nouă și exclusivistă, la 3 minute de mers pe jos de centru și de promenadă, în Saranda, Albania

Saranda, Albania – ID 9144
79,700 €
Arie 51 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 25 € per lună
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară
Vă oferim o investiție imobiliară într-un proiect nou în construcție în fermecătoarea Saranda. Descoperiți o clădire nouă și exclusivistă, situată la doar 3 minute de mers pe jos de promenadă, de plajă și de centrul orașului Saranda. Această clădire de apartamente unică oferă apartamente pe șase etaje și opt apartamente duplex uimitoare la ultimul etaj. Veți găsi, de asemenea, o parcare convenabilă pe cinci etaje, dintre care patru se află sub clădire. Dacă sunteți în căutarea unei clădiri în inima orașului Saranda, acesta este locul potrivit pentru dumneavoastră. Descoperiți aceste apartamente spațioase și moderne, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de construcție și au o locație excelentă. Din proiect aveți acces ușor la toate atracțiile din Saranda, un oraș minunat, cu un bogat patrimoniu cultural și plaje frumoase.

Apartamentul are o suprafață totală de 51,86 m2 și o suprafață utilă de 38,86 m2. Acesta este situat la etajul 1. Dispunerea este următoarea: living, dormitor, baie cu toaletă și balcon de 7,76 m2.

Construcția a început în mai 2023 și se preconizează că va fi finalizată în a doua jumătate a anului 2024. La predarea cheilor, toate apartamentele vor fi dotate cu gresie sau parchet, gresie și faianță pentru baie (pardoseală + pereți), obiecte sanitare pentru baie, uși exterioare și interioare și pereți zugrăviți. În timpul fazei de construcție, dumneavoastră, în calitate de cumpărător, puteți alege culoarea pereților, a gresiei și a instalațiilor sanitare.

Plan de plată:
Plata pentru achiziționarea proprietății se face în rate.
1.
2. Cumpărătorul va plăti o rată de 35% din valoarea investiției în termen de 14 zile de la semnarea actului notarial.
3. Cumpărătorul va plăti o tranșă de 30% din valoarea investiției la finalizarea etapei de construcție a fațadei, așa cum este definită în contract.
4. Cumpărătorul va plăti rata de 30% din valoarea investiției la predarea cheilor apartamentului finalizat.
5. Restul de 5% se plătește de către cumpărător la primirea certificatului.

6. Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate procesului de achiziție a proprietății, inclusiv: taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer, timbre), traducerile oficiale în limba engleză și toate activitățile necesare pentru încheierea contractului de cumpărare. Taxa de administrare și întreținere a zonelor comune este de 25 de euro pe lună.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați RK.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
38.86 m2
Balcon
7.76 m2
Garaj
Da
Magazin
100 m
Medic
350 m
Cafenea
20 m
Restaurant
70 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
50 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00